NPi-service ook exclusief voor NVMT-leden

De fysiotherapie blijft in beweging. Nieuwe inzichten, methodieken en evidence volgen elkaar op. Niet altijd eenvoudig om alle belangrijke ontwikkelingen bij te houden. Er komt al zoveel op ons af! Om toch bij te kunnen blijven van de meest relevante artikelen en inzichten uit het vakgebied, biedt KNGF zijn leden toegang tot de NPi-service.

Voordeel voor NVMT-leden met de NPi-kortingskaart

Al jarenlang heeft het NPi een (virtuele) kortingskaart voor haar klanten. Omdat het KNGF tot 1 januari 2020 een collectief  abonnement heeft afgesloten, profiteren ook alle NVMT-leden van 10% korting op vrijwel alle cursussen van het NPi. Op npi.nl/cursuskalender treft u alle NPi-cursussen aan. Bij het kopje 'Kosten' wordt telkens aangegeven wat de reguliere prijs is, en wat de prijs met korting.  De korting wordt automatisch verrekend als u in uw MijnNPi-account  uw KNGF-relatienummer verifieert.

De NPi-service: informatie op maat voor alle NVMT-leden

Het eerder genoemde collectieve KNGF-abonnement biedt nog meer voordelen voor u! Alle NVMT-leden hebben vrij toegang tot de referaten en webcasts van de NPi-service. Met deze referaten - in vlot Nederlands geschreven, leesvervangende beschrijvingen van recente wetenschappelijke onderzoeken - blijft u eenvoudig bij op uw vakgebied. Elk referaat is voorzien van een "vertaalslag naar de praktijk" door een erkende thema-expert. Voor u - als NVMT-lid - lijken de thema's 'Musculoskeletaal' of 'Sportgezondheidszorg' het meest interessant. Maar u kunt uiteraard ook een (of meerdere) van de andere acht thema's kiezen.

Hoe komt u aan deze referaten? Heel eenvoudig:

  • u maakt een gratis MijnNPi-account aan op www.mijnnpi.nl;
  • u kiest bij het onderdeel 'Mijn abonnementen' voor de door u gewenste thema's

Webcasts

Als u zich heeft aangemeld voor de NPi-service, dan kunt u ook de NPi-service webcasts bekijken. Elk jaar verschijnen - per thema - ook weer één of meerdere webcasts, verzorgd door een keur van thema-experts.  Kijk op https://www.npi.nl/npi-service/overzicht-webcasts voor de reeds gepubliceerde videopresentaties.

In maart 2018 komen weer nieuwe edities uit, bijvoorbeeld van Allí Gokeler MSc over het Injury Prevention Model 4 ACL rehab

De Cursuskalender

In de eerder genoemde NPi-cursuskalender (npi.nl/cursuskalender) kunt u eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld cursussen binnen het themagebied 'Musculoskeletaal' of 'Sportgezondheidszorg'  Specifiek zoeken naar voor manueeltherapeuten geaccrediteerde cursussen kan ook. U klikt  daarvoor bij het keuzemenu 'Geaccrediteerd voor' op de optie 'Manueeltherapeut (CKR).

Vragen?

Heeft u vragen over de NPi-kortingskaart, de NPi-service of het NPi-cursusaanbod voor NVMT-leden? Neemt u dan gerust contact op met het NPi. Dat kan via telefoon (033 421 61 00), e-mail (info@npi.nl) of via ons ticketsysteem van MijnNPi. Alle tickets worden in principe binnen maximaal 1 werkdag beantwoord.

Trefwoorden:

Bestuurslid portefeuille kwaliteit van de manuele therapie

Sandra Jorna Lakke
Sandra Jorna Lakke, SJorna@nvmt.nl