Peter Glashouwer en Marloes Thoomes over "Thoracic outlet syndroom (TOS), een educated guess"

17 jun 2020
‘Wat weten we over de externe evidentie van de grote groep mensen die klachten ervaren als gevolg van een a-specifiek TOS-beeld. Hoe heeft de visie op ‘nerve entrapment’ zich ontwikkeld de laatste jaren en wat zijn de implicaties hiervan voor (manuele) therapie? En hoe verhouden mechanische oorzaken van schouderpijn zich tot de aanwezige neuropathische en gesensitiseerde oorzaken en wat heb je hieraan als (manueel)therapeut? Een vraag die NIET aan bod zal komen is: Wat hebben de wolharige Mammoet en een Thorassic Outlet gemeen?’

Live én terug te kijken

De NVMT organiseert op dinsdag 7 juli om 19:00 het webinar "Thoracic outlet syndroom (TOS), een educated guess" voor leden van de NVMT en andere geïnteresseerden. Deze online seminar wordt via een livestream aangeboden. Voor de laatkomers zal hij natuurlijk ook ‘on demand’ beschikbaar worden gesteld, want het belooft een unieke belevenis te worden.

Een ‘high end’ vakinhoudelijke talkshow gepresenteerd door Melvin Bos en Jasper van Staveren van Talking Physio, die samen in gesprek zullen gaan met ‘experts in the field’ Marloes Thoomes en Peter Glashouwer over het topic. Vorig jaar hebben we het tijdens ons NVMT schouder symposium (ShoTime) zonder Peter Glashouwer moeten doen, maar nu hebben we de mogelijkheid om alsnog met hem bij dit thema stil te staan. Het online platform biedt de sprekers de mogelijkheid om casuïstiek en uniek beeldmateriaal met de kijkers te delen en de kijkers kunnen tijdens de uitzending ook vragen aan de experts voorleggen via de ‘livechat’. Met deze vorm streeft de NVMT na om vakinhoudelijk informatie te delen met haar leden op een innovatieve manier en waarbij kwaliteit voorop staat. 

Tip!
Lees en beluister ter voorbereiding op het webinar alvast:

Livestream

Chat

Trefwoorden: